Om ITFCSCSB

ITFC Supporters Club Scandinavian Branch har eksisteret siden 1996, men har de seneste år ligget stillet pga. tidsmangel for blandt andre mig selv og andre tidligere skribenter for Supporter Club’en.

En af årsagerne til at jeg selv måtte opgive at skrive på sitet var, at jeg flyttede til England tilbage i oktober 2005. Det er såmænd også her jeg stadig befinder mig, og selvfølgelig får jeg da set en masse Ipswich-bold.

Supporter Club’en i dag fungerer stadig, men på et nedjusteret blus. Skulle du/I være interesseret i at tage en tur til Ipswich, så kontakt mig endelig inden i tager afsted, så vi kan mødes op til en pint eller to før kampen.

MEDLEMSKAB

Medlemskab af Ipswich Town FC Supporters Club Scandinavian Branch er gratis. For god ordens skyld er jeg dog alligevel interesseret i emailadresse samt bosted, så vi kan danne en medlemsliste.

Send en email på bim@adslhome.dk og du er med på listen!

BILLETTER

Da ITFC SC SB stadig er officielt anerkendt af Ipswich Town FC, så har altid ret til et vis antal billetter til hver kamp. I The Championship er dette måske ikke så relevant, men siden Marcus Evans kom til klubben, så kan det vel være at Ipswich snart igen vil spille i Premier League, og dermed for fulde huse, hvilket betyder det ikke vil være sådan til at købe billet.

Billetter kan købes igennem mig, ligesom jeg vil være i stand til at formidle information om hvordan man kommer til/fra Ipswich (og andre stadions i det engelske), så tøv ikke med at kontakte mig, hvis i kommer en tur forbi Suffolk.

Reklamer

One response

14 11 2008
Erik the Blue

Hej Michael

Hvoir kan man se Ipswich på storskærm i KBH – det er som om alle kun vil vise Liverpool, chelsea og man.u?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: