Ipswich vinder takket være David Stockdale og Keith Andrews

31 10 2011

Ipswich var kampens vindere efter 1-0 sejren mon Porthsmouth på Portman Road.
Det var Keith Andrews der sikrede sejren da der var 21 minutter tilbage af spillet.
Ipswich målmand David Stockdale var klart kampens bedste spiller, han stoppede flere skud fra modstandenren. Det vil altså sige, at det var Porthsmouth der spillet igennem havde flest brændte målchancer.

Andrews’ mål, hans femte I denne sæson, blev altså afgørende og Paul Jewells mænd har altså  formået seks ubesejrede kampe I træk I den Engelske liga. Portsmouth, der blev ledet af duoen Stuart Gray og Guy Whittingham, tabte for tredje gang udaf fire og kæmper med at finde en afløser for Steve Cotterill, der skiftede til Nottingham Forest I sidste uge.
Ipswich kom godt fra start.
Portsmouth var dog på ingen måde blot medløbere I spillet og var godt med I begge banehalvdeler. Stockdale lavede en fin redning og Pompey begyndte at overtage kontrollen og skabte to nye chancer for mål som Ricardo Rocha og Kitson dog fik sat en stopper. Anden halvleg lignede ret meget den første, Lawrence missede fuldstændig flere afleveringer. Stockdale beviste endnu engang hans uundværlighed i Ipswich målet og stoppede en bold fra at nå igennem hans jerngreb. Man må sige at Pompey betalte den ultimative pris for ikke at tage chancerne da de kom bagud 69 minutter inde I kampen. Carlos Edwards skød ind fra højre efter at Nathan Ellington missede en header mod mål. Det blev et bittert nederlag for udeholdet. Ipswich drengene fejrede en sejr som kom sikkert hjem fordi, Porthmouth simpelthen lavede for mange fejl.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: