Ebsfleet vs. Ipswich Town i en stærk kvinde kamp

31 10 2011

Ebsfleet damerne bød velkommen til damerne fra Ipswich på Stonebridge, til en kamp pakket med underholdning og spænding. Ebsfleet havde ikke mindre end ni spillere ude og manglede nogle af deres vigtigeste spillere: Poole og Philpot.

Hjemmeholdet lagde ringe ud til at starte med og lod gæsteholdet dominere spillet. Det resulterede i at Ipswich angriberen fik sparket bolden forbi Barker og ind i mål ti minutter inde i kampen. Som følge her af, valgte Ebsfleets manager Quinton Naidoo, at satse ved at lave flere positions ændringer. Det viste sig at være den rigtige løsning og gav pote lige inden pausen da Fulgance skar ind fra fløjen og kom bagom målmanden og dermed udlignet kampen.

I anden halvleg kom Ebsleet stærkt fra start. De tog hurtigt føringen da Longhurst rundede målmanden og sparkede hendes anden mål I denne sæson. Hurtigt blev det fulgt op af Wells, som scorede, fra sidelinien. Ebsfleet havde op til flere gange mulighed for at tage føringen, men de fejlede alt for mange gange. Det gav udeholdet mulighed for at komme godt ind i kampen igen og de scorede andet mål 80 min inde I kampen. Ebswich vinder chancer, var dog ikke forsvundet. Det skulle dog vise sig at de alligevel kunne nå at rode bod på fejl og mangler. Ipswich endte med nederlag og måtte erkende at Hjemmeholdet var I overraskende god form. Ebsfleet vandt kampen 3-2 og forsætter herved deres kontinuerlige gode spil I ligaen. De ligger nu på en fjerde plads.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: