Er Connor Wickham Englands stjerne til VM 2014?

28 06 2010

Der er kun få fodboldlande, der kan matche England med hensyn til tyngden af forventninger til landsholdet. Ligeledes er der ikke mange, der har en så lang historie præget af skuffelse. Mange særlige talenter har lovet at levere denne længe ventede ære før, men med Connor Wickham kan England endelig har fundet en spiller med evnen og mentaliteten til at lykkes på højeste niveau.

Som 17-årig har Wickham allerede bevist sit værd på både klub- og internationalt plan. Den store angriber scorede fire mål for Ipswich Town i sidste sæsons mesterskab, selvom han kun startede inde i fem kampe, og sidste måned scorede han et vindende mål for England i den europæiske U17 mesterskabsfinale mod Spanien.

Hidtil har han uden problemer udviklet sig til at blive en vigtig del af manager Roy Keanes hold. Wickhams mest åbenlyse aktiv er hans fysik. Han er høj og tung, og hans styrke er klart en udfordring for alle forsvar. Men Wickham udvikler sig stadig og vil kun øge sine kræfter.

Det ville være meget uretfærdigt blot at kalde Wickham en kraftfuld angriber. Der er meget mere i hans spil. Han har et glimrende øje for mål, og efter at have scoret tre mål i fire kampe i april 2010 blev han kåret til ”Football League Young Player of the Month”. Der synes ikke at være nogen reel svaghed i hans spil.

Med den notorisk hårde Roy Keane som hans træner har Wickham bevaret en beundringsværdig beskedenhed. I et interview kort før De Europæiske U17 Mesterskaber viste Wickham sin karakteristiske ydmyghed med kommentaren: “Jeg skal til køreprøve i den uge, vi kommer tilbage fra EM for U17, i den første uge af juni. Jeg har haft 25-30 køretimer. Jeg er sikker på, jeg nok skal klare den.”

Tillid er helt sikkert noget Wickham har i overflod på banen og uden for.

Det kunne være værd at skrive sig bag øret til VM i fodbold i 2014.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: