Ipswich Town Med Fornyet Interesse For Chopra

17 06 2010

Ipswich Town forbereder efter sigende et fornyet forsøg på at underskrive med den £4,5 mio.-vurderede angriber Michael Chopra fra Cardiff City efter et tidligere fejlslået budforsøg på £3,8 mio. for Championship-målscoreren.

Ipswich så deres initiale bud for Chopra afvist, og Bluebirds satte straks et £4,5 mio.-prisskilt på Chopra, hvor mindst £4 mio. skulle betales up-front.

Men Roy Keane ser ud til at gå glip af en anden tidligere spiller, som han fik kontrakt med fra Sunderland, Daryl Murphy, der forventes at skifte til Celtic. Dette vil næsten helt sikkert betyde, at han vil fordoble sine bestræbelser på at få Chopra og styrke hans svage angreb. Keane havde for nylig et møde for at klarlægge sin egen fremtid og er blevet forsikret om, at hans job er sikret, og at han vil få midler til at omdanne Ipswich til ægte play-off-kandidater.

Chopra har haft en række personlige problemer og forskellige forlydender om alkohol- og spilleproblemer. Når han kan spille, er han fantastisk og var klart Cardiffs bedste spiller på Wembley.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: