Sol Campbell på tale i Town

27 09 2009

En af sommeren mest omtalte klubber har været Notts County. Englands ældste klub blev midt i sommerpausen overtaget af et arabisk foretagende, som nu har vist sig ikke helt at have rent mel i posen. Sven Göran Eriksson blev, af det arabiske konsortium, hyret til at tage Notts County tilbage til Premier League – og det er her Sol Campbell kommer ind i billedet.

Sol Campbell har været til samtale med Keane i Ipswich.

Sol Campbell har været til samtale med Keane i Ipswich.

Sol Campbell var nemlig, efter en vis Kasper Schmeichel, en af de første spillere som Sven hentede til Notts County. Den 35-årige spiller kom til Notts County på en fem-årig aftale til £40.000 om ugen. En god “pension” for Campbell må man sige.

Men efter blot en enkelt uge, ja, blot en enkelt kamp varede forholdet imellem Sol Campbell og Notts County.

Dette betyder at der nu går en rigtig attraktiv forsvarspiller rundt og venter på et udspil fra en hvilken som helst klub. Harry Redknapp og Spurs meldes blandt de interesserede klubber, men alt tyder på at Campbell kun har været til samtale et sted, Ipswich!

I fredags meldte Keane officielt ud at han jagtede Campbell, og nu melder de lokale Ipswich-medier om, at Campbell i sidste uge var til samtale med Keane.

Det helt store spørgsmål er dog om Ipswich kan matche Campbells ugentlige løn, for der er ingen tvivl om at denne vil ligge på en £30-40.000 om ugen, hvilket lyder helt vanvittigt for en klub som Town, der lige pt. ligger til en plads i League One – og ikke Premier League – til næste sæson.

Reklamer

Handlinger

Information

One response

28 09 2009
ralfsen

ikke det dummeste jeg har hørt
da jeg i kveld skulle legge min yngste sønn funderte jeg litt på hva town nå trenger, og konklusjonen etter å ha sett newcastlemålene er klar; opprydding i eget målfelt! i så måte er jo en sjef i campbell-sjangeren slett ikke dumt (aner ingenting om hans form for tida, men hans profesjonalitet stoler jeg på)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: