Av av, 7 kampe uden sejr

18 09 2009

Kampen mod Nottingham Forest i tirsdags var ingen køn affære. Det uafgjorte 1-1 resultat betyder nu, at Town rejser til Doncaster lørdag eftermiddag uden, endnu, at have sejret i ligaen.

Kampen imod Forest var på mange måder en skidt en af slagsen for Town. Liam Rosenior og Carlos Edwards pådrog sig mindre skader, imens Gareth McAuley modtog et rødt kort i slutminutterne. Derudover hentede Town jo som bekendt kun ét point, hvilket betyder vi snart er ved at placere os solidt blandt bundklubberne i The Championship.

Med McAuley og måske Rosenior og Edwards ude, så betyder det en del ændringer i Towns startopstilling til kampen imod Doncaster.

Richard Wright starter i mål, og vil have Damien Delaney på venstre back, Tommy Smith eller Pim Balkestein sammen med Alex Bruce i centreforsvaret og David Wright på højreback, hvis ikke Liam Rosenior når at blive klar.

På midtbanen starter Lee Martin inde på venstrekanten med Grant Leadbitter (som synes en god forstærkning på midtbanen) og Alan Quinn, eller måske Jack Colback, på cen centrale midt og Carlos Edwards på højrekanten. Når Edwards ikke at blive klar, så træder Jaime Peters til, hvis ikke Keane vælger at rykke Walters ned på højrekanten, og i stedet spille Stead i front sammen med enten Counago eller Priskin.

Town-truppen: R Wright, Lee-Barrett, Rosenior, D Wright, Ainsley, Delaney, Bruce, Smith, Balkestein, Leadbitter, Quinn, Colback, Trotter, Peters, Martin, Upson, Walters, Couñago, Priskin, Stead.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: