Truppen til Forest

14 09 2009

Kan Edwards vende bøtten for Keane?

Kan Edwards vende bøtten for Keane?

Tirsdag aften venter der Town en vigtig kamp hjemme på Portman Road. Towns første sæsonsejr lader vente på sig, og hvis ikke snart Keane og Co. serverer tre point for de sultne Town-fans – og ikke mindst ejer, Marcus Evans – så tror jeg de fleste begynder med at miste troen på noget der bare ligner en plads i Play Off’en.

En totalitær krise, hvor vi snakker regulær nedrykningsfight, tror jeg ikke vi bør frygte, men skal vi have noget ud af denne sæson, så kræver det sejre, eller i hvert fald minimum fire point i de kommende to kampe imod henholdsvis Nottingham Forest og Doncaster Rovers.

Ipswich stiller med en uændret hold til kampen imod Forest. Forsvaret var igen Towns svage led i kampen imod Middlesbrough i weekenden, hvor specielt Gareth McAuley og Damien Delaney blev kritiseret kraftigt af fansene.

Det kan også betyde at Keane er klar til at foretage endnu en ændring i forsvaret. Balkestein eller Smith kan komme ind i stedet for McAuley, imens Delaneys plads synes sikker. Dermed stiller Town op i noget der ligner en 4-3-3 igen.

Formået startopstilling:
Richard Wright; Liam Rosenior, Alex Bruce, Gareth McAuley (måske Balkestein eller Smith), Damien Delaney; Grant Leadbitter, Carlos Edwards, Jack Colback, Lee Martin; Jonathan Walters og Pablo Counago eller Tamas Priskin.

Derudover har Town desuden Jaime Peters, Alan Quinn, Liam Trotter og Jonathan Stead tilrådighed.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: