Sommerpause!

31 08 2009

Jeg rejser i dag på 1 uges sommerferie, så det bliver ingen opdateringer fra min side den kommende uge. Ipswich spiller som bekendt ikke før d. 13. september igen, når vi gæster Middlesbrough. Endnu en svær kamp, og man kan begynde at frygte om holdet nogensinde når at komme i gang.

Uafgjort 1-1 hjemme imod et Preston-mandskab, der måtte spille med 10 mand, er bare ikke godt nok, hvis man vil lege med i toppen. Keane er nu oppe på fem kampe uden sejr, og det vil kun blive sværere og sværere som sæsonen skrider frem, at få hul på den berømte byld – specielt når man skal møde hold som Middlesbrough, Sheffield United og Newcastle United i september.

Hvis ikke Keane får fat i markante forstærkninger inden transfervinduets lukning, så tror jeg desværre vi går et meget svært efterår i møde. Holdet fungerer slet ikke, og der er da heller ikke noget at sige til, at der hersker en del uro i truppen, når Keane hele tiden er ude med riven. Flere spillere er ikke gode nok efter hans mening, men siden ingen forstærkninger er til at få fat på, så kunne det måske være at Keane burde overveje, at få det bedste ud af det materiale han har nu.

En sådan manager synes ireren dog bare ikke at være…

Reklamer

Handlinger

Information

2 responses

31 08 2009
Henrik Svjegaard

Ha’ en rigtig god ferie!

Ser frem til du er tilbage og holder os andre opdateret.. ;o)

3 09 2009
Peter

God ferie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: