Town byder £7m for Sunderland-kvartet!!!

26 08 2009

Det rapporteres her til aften af The Mirror, at Sunderland har accepteret et bud på hele £7 millioner for Nyron Nosworthy, Carlos Edwards, Greg Leadbitter og Daryl Murphy. Alle fire spillere var på Keanes hold som fik Sunderland oprykket til Premier League for et par sæsoner siden.

Carlos Edwards nævnes som en af fire Sunderland-spillere på vej til Portman Road.

Carlos Edwards nævnes som en af fire Sunderland-spillere på vej til Portman Road.

Et sådan bud lyder helt urealistisk for en klub som Ipswich, men Keane har, sammen med størstedelen af supporterne, erkendt, at det spillermateriale han har med at gøre lige pt. bare ikke er godt nok til at lege med i toppen af The Championship.

Keane udtalte efter nederlaget til WBA, at et par spillere ikke ville være at finde i startopstillingen igen. Disse udtalelser synes dog at have været overdrevne, i det Keane op til kampen imod Peterborough udtalte, at alle de nævnte spillere, Quinn, Garvan, Stead og McAuley, stadig havde chancen for at bevise, at de er gode nok til Towns startopstilling.

Men om der skulle være hold i The Mirrors rapport her til aften, så ser den omtalte Town-kvartet ikke ud til at være levnet mange chancer. Nosworthy erstatter McAuley, Edwards erstatter Quinn, Leadbitter erstatter Garvan og Murphy erstatter Stead.

Reklamer

Handlinger

Information

2 responses

27 08 2009
Rooney

Har ikke noget imod det. Bare der kommer lidt stål til klubben. Keane har jo snart renset så meget ud at der ikke er meget tilbage fra tidligere. gad vide om der findes noget som klubånd tilbage. Jeg mener. det er jo ikke mange spillere der har været i klubben i længere tid f.eks. siden 06. det skulle da lige være et par ungdomsspillere….

27 08 2009
Michael Rasmussen

Jeg er nok mere imponeret over at Marcus Evans har så meget tillid til Keane, at han stiller ham så mange penge til rådighed. Magilton brugte £12m på ingenting, og Keane har allerede brugt £3-4m på nye spillere.

Det eneste problem med denne politik er, at spillerne ikke får tid til at spille sig til en fast plads. Hvis ikke de slår til med det samme, så kan de være sikre på at de ikke starter kampen efter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: