Hvem skal score imod Palace?

17 08 2009

Town havde svært ved at skabe chancer i weekendens kamp imod Leicester, og det har fået de lokale Town-medier til at spekulere i, hvordan Keane vil stille op til tirsdagens møde med Crystal Palace hjemme på Portman Road.

Bliver det Priskin der bomber Town til sejr imod Palace?

Bliver det Priskin der bomber Town til sejr imod Palace?

Unge Connor Wickham har siden sæsonstarten været på tale til at skulle starte inde, men Jon Stead har indtil videre sat sig på pladsen som alene-angriber i Keanes 4-3-3 (4-5-1). Tamas Priskin er også kommet til, og noget kunne tyde på at Keane i morgen aften vil forsøge sig med en 4-4-2 opstilling – angiveligt med Stead og Priskin i front.

Colin Healy fik ikke nogen heldig debut for Town. Healy måtte således se sig ofret i halvlegen, da Keane valgte at gå over til et 4-4-2 system. Dette primært pga. at Norris mangler på midtbanen i positionen lige foran forsvaret – og da Norris er ude i endnu 4-5 måneder, så har Keane ikke råd til at eksperimentere med diverse spillere på den defensive midtbane.

I forhold til opgøret imod Leicester, så er kun Jaime Peters tvivlsom til opgøret imod Palace. Norris og Thatcher sidder begge ude i en længere periode, og er heller ikke tilgængelig.

Crystal Palace har fået denne samme start på sæsonen som Town, med et point for to kampe, og The Eagles er dermed også på jagt efter sæsonens første sejr.

Palace kommer til Town med to kendte ansigter i truppen; Alan Lee og Darren Ambrose. Begge har haft en stor indflydelse for Palace her i begyndelsen af sæsonen, hvor de har stået for tre af Palaces scoringer i The Championship og Carling Cup’en.

Ambrose er tvivlsom til opgøret imod Town. Det samme er lejesvenden Stern John.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: