Ligadebut til Connor?

14 08 2009

Lørdag eftermiddag spiller Town sin første hjemmekamp i denne sæson, når oprykkerne fra Leicester City kommer på besøg på Portman Road.

Town startede sæsonen med nederlag, men i midtugen formåede et ungt Town-mandskab at spille Town videre til 2. runde i Carling Cup’en med en sejr i Shrewsbury, efter straffesparkskonkurrence.

Connor Wickham blev Towns store helt med to scoringer i ordinær tid, som endte 3-3, og en scoring på straffespark i straffesparkskonkurrencen. Spørgsmålet er nu om Keane “tør” vælge den blot 16-årige angriber til mødet med Leicester City, eller om ireren vil holde fast i sin 4-3-3 opstilling med Jon Stead som den eneste angriber på toppen.

Der er ikke mange overraskelser i den trup som Keane har udtaget. Eneste undtagelse fra sidste uge er David Norris, der desværre blev skadet, og nu er ude i op til fire måneder.

Truppen til kampen imod Leicester City ser således ud: R Wright, Supple, Bruce, D Wright, Delaney, McAuley, Balkestein, Smith, Healy, Trotter, Peters, Quinn, Garvan, Upson, Colback, Walters, Martin, Stead, Priskin og Wickham.

Kampen kan følges direkte på TV4 Sport (Sverige) eller på følgende Web TV-kanaler: C Sport (del af Canal+), Unibet, Betfair, Bet365 og Danske Spil.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: