Som en trold af en æske!

12 08 2009

Ud af så godt som ingenting, kom det her sent ud på eftermiddagen frem, at Ipswich og Sunderland er blevet enige om en overgangssum for den irske landsholdsangriber Daryl Murphy.

Daryl Murphy er meget tæt på at skifte Sunderland ud med Town.

Daryl Murphy er meget tæt på at skifte Sunderland ud med Town.

Murphy er flere gange i løbet af sommeren blevet sat i forbindelse med et skifte til Town, og det skete næsten også, da Sunderland accepterede et samlet bud for Muphy og Whitehead fra Town.

Whitehead takkede dog nej, handlen røg i vasken og Murphy indledte i stedet forhandlinger med Hull City. De to parter kunne dog ikke nå til enighed, og det har gjort at Keane nu har slået til og hentet den irske landsholdsangriber til Portman Road for £1.5m.

Det var The Daily Mail som tidligere på dagen bragte nyheden, men meget mere information har der ikke været om transferen. Det står derfor stadig lidt hen i det uvisse om Daryl Murphy nu rent faktisk også har skrevet under.

Vi kan nok forvente en endelig afklaring i morgen.


Handlinger

Information

3 responses

13 08 2009
Rooney

Uha uha. Farlig farlig. Han scorer jo aldrig. Nå vi må håbe at jeg æder mine ord!

13 08 2009
Michael Rasmussen

Helt ufatteligt at Keane gider bruge så mange penge på en spiller, som jo har vist han ikke ligefrem er en “natural goalscorer”. “Hele” 14 mål i 121 optrædner i England må da tale sit tydelige sprog. Godt nok er 52 af kampene som indskifter, men den målratio er jo værre end de fleste midtbanespillere.

Jeg tror ikke at Keane henter Murphy til som en målscorer. Jeg kender ikke så meget til Murphy, men det er en stor gut, og jeg kunne forestille mig, at Keane ser ham mere som en “holding” striker/forward. En man kan spille bolden op til, holde på den, og skille sig sikkert af med den.

En forbedret Sam Parkin om man vil :)

13 08 2009
Erik

Ja, det er så heller ikke DARYL Murphy, der synes at være tale om, men derimod målmanden BRIAN Murphy fra irske Bohemians. Tja, endnu en irer – og det undrer alt så mig, at man bliver ved med at smide to cifrede millionbeløb efter irere, når man tænker på, hvad der kunne købes af danskere for de samme penge. Men de vill jo nok sige nej til at spille i championship.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: