Truppen til imorgen

8 08 2009

The Championship

9. aug: Coventry City (U)

Søndag eftermiddag runder Coventry City og Ipswich Town premieren i The Championship af, når de to mandskaber tørner sammen på Ricoh Arena.

Forventningerne var store da Town i slutningen af sidste annoncerede Roy Keane som manager, men sommerens køb og salg på transfermarkedet har taget lidt af forventningerne. Størstedelen af dem der er kommet til er unge uprøvede spillere, imens flere af dem der er smuttet har inkluderet et par erfarne spillere på Championship-niveau.

Roy Keane, der endnu ikke har tabt en kamp som Town-manager, afsluttede, sammen Town, sidste sæson imod netop Coventry. Town vandt kampen 2-1, i en kamp, hvor ingen af mandskaberne havde noget at spille for.

Town har generelt et godt tag på Coventry City, der blot har formået at slå Town en enkelt gang i 17 kampe siden 1994!

Som noget nyt i The Championship må hvert mandskab have syv udskiftere. Det betyder at Roy Keane har udtaget en trup på 20 mand til kampen imod Coventry City.

Truppen til Coventry:
R Wright, Supple, D Wright, Delaney, Bruce, McAuley, Balkestein, Smith, Garvan, Trotter, Norris, Colback, Quinn, Peters, Lambe, Martin, Walters, Stead, Priskin og Wickham.

Nyindkøbene Damien Delaney, Jack Colback, Lee Martin og Tamas Priskin er alle med i truppen. Shane O’Connor og Troy Brown er der ikke blevet plads til, i mens Colin Healy sidder over med karantæne. Thatcher, Civelli og Counago sidder alle udenfor med skader.

Husk at kampen kan ses direkte på TV på SKY Sports 2 og på Web TV hos C Sports, Betfair, Danske Spil, Unibet og Bet365.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: