Priskin har skrevet under!

7 08 2009

Ipswich har lukket aftalen med Watford omkring deres ungarske angriber, Tamás Priskin for en anslået pris på 1.7 millioner pund, plus et ukendt beløb som købsprisen kan stige med.

Det var tidligere i denne uge at Priskin’s agent József Vörösbaranyi bekræftede at Ipswich havde henvendt sig med et beløb i omegnen af 1.2 millioner pund. Dette beløb blev dog afslået af Watford, men nu da Ipswich er vendt tilbage med et forbedret bud er handlen altså blevet accepteret af Watford’s ledelse.  Allerede søndag indleder Ipswich sæsonen på udebane mod Coventry, og det kan derfor forventes at Priskin får debut til den tid, da det hele tiden har været målet at få ham klar til den kamp.

Det rapporteres at Priskin var på Portman Road igår for et lægetjek samt at diskuterer de personlige detaljer. Og nu er det så officielt at Priskin efterfølgende har sat sin signatur på en 3-årig aftale med the tractor boys, med option på yderligere 1 år.

Reklamer

Handlinger

Information

One response

7 08 2009
Bjarne

Priskin, tror jeg sgu er et godt køb !

Håber, men tror desværre ikke, at vi kan hente Dos Santos ind. Tror på at han ville kunne gøre forskellen på en plads omkring play-off til mindst en plads i play-off.

WBA sætter sig på en stjernesikker 1. plads mens Reading ligner den 2. oprykker. Håber at Newcastle får svært ved at vende sig til den næstebedste række, og taber mange point i starten.

Ipswich….. har svært ved at tro på at vi har spillerne til oprykning – især ser vi ud til at få problemer forsvarsmæssigt. Angrebs problemet er dog måske løst !

Keane….. gør at jeg er lidt mere optimistisk (dog er jeg ked af at han solgte Rhodes og havde også helst set at vi beholdte Haynes).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: