Hvem er Jack Colback?

5 08 2009

Først overraskede Keane med at sælge Veliche Shumulikoski til Preston North End, og i dag overraskede Keane så igen ved, at hente endnu en ung uprøvet spiller til Town.

Jack Colback

Jack Colback

Der er således tale om den 19-årige Jack Colback fra Sunderland. Colback er kommet til Town på en 1-årig lejeaftale, og ser umiddelbart ud til at være den spiller, der skal bruges som gardering på den centrale midtbane.

Town er dermed gået fra en spiller med masser af international erfaring i Veliche Shumulikoski til en ung engelsk U20-landsholdsspiller, der endnu ikke har spillet en enkelt førsteholdskamp.

Der har da heller ikke været meget fokus på Towns nyerhvervelse, siden det blev bekræftet at Town og Sunderland var blevet enige om en 1-årig lejeaftale for Colback. Det siger nok mere om forventningerne fra Town-supporternes side, end om interessen i Colback.

Jack Colback var en af de spillere som Keane gav chancen tilbage i sin tid i Sunderland, og selvom han ikke på det tidspunkt fik sin debut, så må man tro at Keane har haft et utrolig godt øje til Colback, siden Towns irske manager nu vælger at hente Colback til Town.

Det er svært at finde noget information på Colback, der først i år, for første gang, blev udtaget til en engelsk ungdomslandshold. Det skete tilbage i foråret, da Englands U20-landshold skulle spille imod Italien, hvor han blev indkaldt til truppen som erstatning for Jack Cork.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: