Shumi solgt til Preston

4 08 2009

Veliche Sumulikoski har skrevet under på en 3-årig aftale med Preston North End.

Halvanden sæson i Ipswich var hvad det blev til for den markedonske landsholdsspiller Veliche Sumulikoski, efter han i dag blev solgt til Towns konkurrenter fra Preston North End for £400.000. Roy Keane mente åbenbart at han nu havde for mange muligheder på midtbanen, efter indkøbet af Colin Healy, men noget overraskende er det, at se Town skille sig af med en spiller som Sumulikoski.

Sumulikoski fik aldrig rigtig chancen under Magilton. Til trods for sine 32 starter og 10 indskiftninger, så var det kun med spredte mellemrum at Magilton valgte at bruge makedoneren. Jeg mener aldrig at Veliche fik chancen under Magilton, og nu heller ikke under Roy Keane. Det skal blive spændende at følge Veliche i Preston, hvor han er udset som afløser for The Lillywhites forhenværende kaptajn, Paul McKenna.

Salget af Veliche efterlader Town med få muligheder på midtbanen inden sæsonpremieren i weekenden. Med en karantæneramt Colin Healy, så har Keane nemlig kun Garvan, Norris, Upson, Trotter og Quinn tilgængelige, hvor sidstnævnte endda heller mere til en plads som wing.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: