Lisbie udlånt til Colchester!

3 08 2009

Kevin Lisbie blev i dag udlånt til Colchester United for hele sæson 2009/2010 – og med salget af Jordan Rhodes fornylig til Huddersfield Town, så har Town blot tre angribere til rådighed til den kommende sæson; Jon Stead, Pablo Counago (som Keane også forsøger at skille sig af med) samt den blot 16-årige Connor Wickham.

Kevin Lisbie er blevet udlånt til Colchester United for hele den kommende sæson.

Kevin Lisbie er blevet udlånt til Colchester United for hele den kommende sæson.

I forhold til salget af Rhodes, som vakte stor røre blandt Towns supportere, så kommer udlejningen af Kevin Lisbie ikke bag på så mange. Lisbie spillede i sidste sæson 45 kampe, heraf 19 som indskifter, for Town, men det blev kun til 7 mål i den blå trøje.

Med udlejningen af Lisbie, så står Keane dog blot tilbage med tre angribere. To erfarne i form af Jon Stead og Pablo Counago, og den unge Connor Wickham. Jon Walters kan også anses som angriber, men har, under hele opvarmningen til denne sæson, været at finde på højre wing.

Måske det er Keanes valg af system der gør, at han simpelthen føler han har for mange spillere til rådighed i front. Keane har foretrukket 4-5-1 (4-3-3) i stedet for en 4-4-2 opstilling, hvilket betyder at han kun ønsker en decideret angriber i front.

I det Pablo Counago tidligere har været på vej til Swansea, så kan det tænkes at Keane har udset Stead til førstevalg og den blot 16-årige Connor Wickham som eneste cover i front.  Når dette er sagt, så ser det dog pt. ud til at Keane er på udkig efter en ny angriber, men de som nævnes, synes ikke at være bedre end dem Town i forvejen har – eller for den sags skyld har haft.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: