Pre-season: Charlton Ath. – Ipswich Town 2-1

29 07 2009

Tirsdag aften spillede Town en af sine sidste forberedelses kampe inden den nye sæson starter d. 9. august på Ricoh Arena. Charlton Atheltic hed modstanderen, der indtil fornylig optrådte i selv samme liga som Town, men som i sidste sæson måtte lide den bet, at tage turen ned i League One.

Imod en af oprykningskandidaterne i League One var dette derfor en af de lidt mere seriøse tests, men Roy Keane lod sig åbenbart ikke gå på af dette, og sendte fra starten af opgøret de helt unge spillere på banen, hvilket jeg selv var lidt overrasket over.

I første halvleg blev det blot til en enkelt Town chance, imens Charlton nåede at sende bolden i nettet to gange, begge fra straffesparkspletten. Det første straffespark blev meget klodset begået af Shane O’Connor, der i kampen her indtog en plads som venstre back. Sam Lloyd strøg lige forbi O’Connor og ind i feltet, hvor Towns nye irer savede Sam ned bagfra. Klokkeklart straffespark som Deon Burton konverterede sikkert fra pletten.

Der skulle ikke gå mere end fem minutter, da Charlton igen, i det 27. minut, fik tilkendt endnu et straffespark. Denne gang fordi Veliche Shumulikoski angiveligt tog bolden med hånden. En tvivlsom kendelse af dommeren må man sige.

Town svarede tilbage i starten af anden halvleg, da Connor Wickham blev revet omkuld i feltet. Wickham tog selv, brændte, men heldigvis var indskiftede David Norris der til at følge op, og sende bolden ind bag Rob Elliott. Målet nåede jeg at fange på mobilen:

Derefter styrede Town begivenhederne, og da først de lidt mere rutinerede kræfter blev sendt på banen, efter en times spil, så lignede det mere det Town-mandskab man kan forvente sig at se til sæsonstarten. Jon Stead, Jon Walters, Owen Garvan og Gareth McAuley var blandt dem der blev sendt på banen, og det kunne ses med det samme.

Town kom tæt på udligning flere gange i løbet af anden halvleg, men det skulle forblive 2-1. Reggie Lambe og Gareth McAuley var de Town-spillere der kom tættest på, og 2-2 havde da også været et fortjent resultat.

For Town må jeg indrømme at David Norris, Jon Walters og Jon Stead bare var et niveau bedre i går. Jaime Peters imponerede mig på venstrekanten, men den lille canadier løb desværre tør for luft i slutningen af anden halvleg.

Jeg har herunder forsøgt at lave en mindre vurdering af de forskellige Town-spillere. Jeg bruger skalaen 1-10 med en tilknyttet kommentar. Spillerne i kommentar er indskiftede spillere.

Ipswich Town (4-5-1)

Shane Supple: 6/10 – Så lettere demotiveret ud. Han blev i flere omgange tacklet, da han tog sig lidt for god tid på et par tilbagelægninger.

David Wright: 5/10 – Blev udskiftet efter 33 minutter, men så fin ud i den tid han var på banen.

(Troy Brown: 6/10 – Imponerede ikke, men så dog solid ud defensivt)

Shane O’Connor: 4/10 – Lynhurtig og god teknik, men tydeligt at se han ikke er venstre back. Lavede jordens største straffespark, meget klodset og meget urutineret.

Alex Bruce: 7/10 – Fejlfri match.

(Gareth McAuley: 7/10 – Solid indsats af kaptajnen. Havde dog kun en halv time på banen, hvor Town ikke blev sat under pres.)

Tommy Smith: 8/10 – Imponerede mig også sidste sæson, men brækkede desværre benet. Helt sikkert en spiller der vil presse sig på for en plads i midterforsvaret. Vurderer ham højere i hiarkiet end Balkestein.

Colin Healy: 6/10 – Hmm… Svær at vurdere. Sad imellem midtbanen og defensiven i hele kampen. Så solid ud på bolden, og jeg må indrømme for £70K, så ligner han en OK spiller, der godt kan være med på Championship-niveau. Om det er en spiller der kan løfte Town ind i Premier League er tvivlsomt.

Ed Upson: 6/10 – OK kamp på midtbanen. Minder meget om Owen Garvan. Tæt på at score i første halvleg, hvor han afsluttede Towns eneste gode opspil med et hovedstødsforsøg, der gik lige over mål.

(Owen Garvan: 7/10 – Sad solidt på bolden i den periode han var på banen.)

Veliche Shumulikoski: 6/10 – Hårdt arbejdende på midtbanen, men løber meget forgæves, og syntes ikke at falde i hak med sine medspillere.

(David Norris: 8/10 – Towns MOM i går. Var imponeret over Norris’ løbevilje og fight i en “ligegyldig” træningskamp. Helt sikkert en spiller vi vil se mere regulært i den kommende sæson.)

Reggie Lambe: 7/10 – Spændende spiller. Tør at udfordrer og har bestemt teknikken med sig, dog mangler han lidt på fysikken endnu.

(Jon Walters: 7/10 – Her, der og alle vejne efter han kom på banen. Ligner en spiller der er klar til sæsonpremieren allerede. En spiller Town ikke kan undvære den kommende sæson.)

Jaime Peters: 7/10 – Spillede en fin kamp. Kan give Town et frisk pust på venstre- og højrekanten den kommende sæson.

Connor Wickham: 6/10 – Tiltvang Town et straffespark, som han dog selv brændte. Masser af potentiale i denne unge knægt, som jeg forventer mig meget af.

(Jon Stead: 7/10 – Havde utrolig mange gode førstegangsberøringer og pasninger i den tid han var på banen. Jeg er ret overbevist om at Stead bliver en af de to der starter i front imod Coventry)

Tilskuere: 5.100

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: