Hvem er Connor Wickham?

27 07 2009

Med sine blot 16 år og 11 dage blev Connor Wickham den yngste spiller nogensinde til at optræde i den blå trøje, da han d. 11. april debuterede imod Doncaster Rovers.

Med sine blot 16 år og 11 dage blev Connor Wickham den yngste spiller nogensinde til at optræde i den blå trøje, da han d. 11. april debuterede imod Doncaster Rovers.

I slutningen af sidste sæson slog Connor Wickham rekorden som Towns yngste førstespiller nogensinde, da han debuterede i 1-3 nederlaget til Doncaster Rovers. Siden har den blot 16-årige Wickham imponeret alt og alle omkring Portman Road, og pt. er teenageren i fuld gang med at tilspille sig en plads i Town-truppen til den kommende sæson.

Det var først i begyndelsen af 2009 at Connor Wickham fik gang i målscoringen, men så blev det til gengæld også til hele 17 af slagsen på både U18- og reserveholds-niveau, inden Jim Magilton besluttede sig for at inddrage den unge knægt i Towns seniortrup. Ingen havde dog umiddelbart troet at Magilton nu også rent faktisk ville benytte den unge teenager, men dette var intet mindre end hvad Magilton havde tænkt sig. Lørdag d. 11. april, i et desperat forsøg på at vende 1-3 til egen fordel, blev Connor Wickham, i en alder af 16 år og 11 dage, sendt i ilden imod Doncaster Rovers.

I sæsonen 2008/2009 udmærkede to spillere sig for U18 og reserverne. Udover Connor Wickham viste også irske Ronan Murray hvordan man nemt finder vej til netmaskerne. Men det er kun Wickham der er inddraget i seniortruppen i optakten til denne sæson, hvilket siger noget om hvor kæmpe et talent Wickham er udset til at være. Den unge knægt fra Colchester har da også allerede udmærket sig på det engelske landshold for schoolboys og har været på standby til det engelske U17-landshold.

Connor Wickham i aktion for reserverne.

Connor Wickham i aktion for reserverne.

Vi har dog set det før med disse unge kometer, der kom, så og sejrede, inden de i en meget tidlig alder måtte tage til takke med en fri transfer til en ligegyldig League One eller Two klub. For Connor Wickham kan fremtiden se meget anderledes. Wickhams fysik er imponerende. Med sine blot 16 år rager han allerede 192cm op i vejret, og mon ikke man kan lægge yderligere et par centimeter til, så det færdige produkt lyder på noget ala en Peter Crouch!

Med sin naturligt store højde ligger Wickhams styrke ikke overraskende i hovedspillet – og det er lang tid siden at Town sidst har formået at opfostre en sådan form for angriber.

Det skal blive spændende at følge med i udviklingen af denne unge Connor Wickham, som i mange kredse beskrives som noget helt specielt.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: