Healy og O’Connor fuldender irsk firkløver!

26 07 2009

Forglemt talent eller corkprop?

Colin Healy: Forglemt talent eller corkprop?

Først kom Roy Keane, så kom Damien Delaney og nu Colin Healy og Shane O’Conner. Alle har de ikke bare det tilfælles at de er fra Irland, de er alle fire fra sydkystbyen Cork.

Roy Keane har dermed indtil videre bevist at, når det kommer til spillerindkøb, så har han ikke særlig mange strenge at spille på. Delaney, Healy og O’Connor kommer alle fra hans egen egn i Irland og Lee Martin er hentet hos hans tidligere arbejdsgiver, Manchester United.

Desuden måtte Keane tage den bet tidligere på måneden, at se sin handel på £5m for Dean Whitehead og Danny Murphy fra Sunderland gå i vasken. Sunderland, der jo som bekendt var Keanes eneste klub som manager.

Roy Keanes seneste udmelding, efter Colin Healy skrev under, er nu at Town må skille sig af med spillere inden nye kan komme til. Dermed ser det ud til at Keane nu mener han har truppen til at føre Ipswich til tops i The Championship.

Jeg kan langt fra være uenig med Keane. Personligt synes jeg at Town har en stærk trup, og at hovedårsagen til at det hele slog fejl i sidste sæson var Jim Magiltons konstante fejldisponeringer i forhold til beslutninger på og uden for banen.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: