Transfernyt – Martin, Delaney og Brown ind!

20 07 2009

I forhold til den sidste post her på siden, så har Town endelig fået hentet lidt nyt blod til truppen. Damien Delaney, Lee Martin og Troy Brown hedder de nye spillere, som Roy Keane har hentet til Portman Road i forsøget på at opnå oprykning i den kommende sæson.

Den centrale forsvarsspiller Troy Brown var den første spiller til at ankomme til Town. Brown er primært udset som gardering i forsvaret, og har desuden kun fået en 1-årig kontrakt, efter at være kommet til på en fri transfer fra Fulham. Brown er kun 19 år gammel, og beskrives som et stort talent. Man kan vel sammenligne Brown lidt med indkøbet af Balkestein i sidste sæson.

En ny venstre back og kant var hvad der stod aller øverst på Keanes ønskeseddel, og det lykkedes Keano at finde hvad han ville have forholdsvis hurtigt – og endda inden pre-season overhovedet var startet.

Damien Delaney, der primært opererer på venstre back, blev hentet til Town fra Queens Park Rangers for £750K. Delaney fik sit store gennembrud for Hull City, som han tog op igennem rækkerne, efter at være skiftet til KC Stadium fra Mansfield tilbage i 2002. I 2008 blev han hentet til QPR, hvor det blev til 59 kampe og to mål i halvanden sæson.

Det mest interessante indkøb ser dog ud til at være den blot 22-årige venstre wing, Lee Martin, som Keane hentede hos sin forhenværende klub, Manchester United. Lee Martin, der koster Town £1,5m, har allerede imponeret på Championship-niveau, efter at han i de sidste par sæsoner har været på lån hos Championship-klubberne Nottingham Forest, Sheffield United, Plymouth Argyle og Stoke City.

Lee Martin har da også allerede vist sit værd for Town, da han i sin første træningskamp lagde ud med en scoring.

Reklamer

Handlinger

Information

2 responses

22 07 2009
Rooney

Skriv nu under med en angriber der laver 20 mål mindst!!!

23 07 2009
Michael Rasmussen

Well, nu ser det ud til at vi sælger Kevin Lisbie, så mon ikke det giver plads til en klasse angriber. Ved ikke lige hvem det skulle være, men jeg kunne godt tænke mig at se en Jermaine Beckford fra Leeds United i den blå-trøje!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: