The Championship Round Up

4 05 2009

Endnu en sæson i The Championship er ovre, og for os Town-supportere blev det endnu en sæson udenfor Play Off pladserne. Sæsonen sluttede dog på toppen for Towns vedkommende med to sejre i Roy Keanes to kampe ved roret, efter han tog over fra Jim Magilton.

Jeg tror allerede nu at de fleste Town fans ser frem til næste sæson med stor spænding. Det er nye tider på IP1, men som til begyndelsen af denne sæson, så skal vi nok passe på med ikke at skrue forventningerne alt for højt op.

I The Championship skal det blive spændende at se hvem Town kommer til at møde i næste sæson. Wolves og Birmingham rykkede op, imens Towns evige lokalrivaler fra Norwich, sammen med Southampton og Charlton Athletic, måtte en tur ned i League One.

Op fra League Two kommer indtil videre Leicester City og Peterborough United, der bliver tætteste vi kommer på et “lokalderby” næste sæson. Det sidste mandskab kommer via Play Off’en. Her står semifinalerne imellem Milton Keynes Dons FC – Scunthorpe United og Leeds United – Millwall.

Fra Premier League er det endnu svært at spå om hvem Town kommer til at møde. West Bromwich synes ikke at kunne redde sig, men om de sidste to mandskaber der må med Tony Mowbrays mandskab med ned bliver Newcastle United, Middlesbrough, Hull City og/eller Sunderland vil de sidste tre runder vise.

Umiddelbart har Town aldrig været stærke på St. James’ Park, Riverside Stadium eller for den sags skyld Stadium of Light, men skulle Newcastle rykke ned, så vil de uden tvivl være favoritter til et omgående comeback. Hull sammen med Middlesbrough eller Sunderland vil derfor være at foretrække, i det de alle ikke har den samme økonomi som Newcastle til rådighed.

Alt i alt så venter der os en spændende sæson forude. Nu skal det blive spændende at se hvem Keane henter ind over sommeren.

Reklamer

Handlinger

Information

2 responses

26 05 2009
Karsten

Hmmm…..

Ser igen meget svært ud med stærke hold som WBA og Newcastle at slås med. Middlesbrough ser også bedre ud !

Problemet for Ipswich er at meget få / ingen af spillerne har niveau til PL. Fatter ikke at truppen skal være på 40 spillere, i stedet for 25 / 28 med et højere niveau.

Sælg de 6-7 yderste mandarter

22 07 2009
Michael Rasmussen

Hej Karsten,

Helt enig. Desværre gik Magilton for kvantitet fremfor kvalitet til sidst, hvilket resulterede i ufattelig mange middelmådige indkøb.

En ting der dog bekymrer mig er, at Roy Keane nu synes at gøre det samme. Lee Martin og Damien Delaney kan måske være med i toppen af The Championship, men hellere ikke mere end det. Troy Brown er marginalspiller, ligesom Shane O’Connor fra Liverpool. Positivt er det dog, at de alle er unge spillere, og derfor på et acceptabelt lønniveau.

/ Michael

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: