Sejr til Keane i debut

26 04 2009

Roy Keanes første kamp i spidsen for Ipswich endte med en sejr på 3-0 over Cardiff. Det blev dermed ikke den afsked med Ninian Park, som Cardiff City havde håbet på, eftersom de til næste sæson skifter det 99 år gamle stadion ud med et nyt.

Det hele startede dog langt fra så rosenrødt for Keane. I det 11. minut begik Ivan Campo nemlig straffe imod Roger Johnson, men Richard Wright reddede flot Ross McCormacks forsøg fra 11-meter pletten.

15 minutter senere måtte Alex Bruce udgå med en skade, angiveligt et forstuvet hånd, og det tvang Keane til at sætte Jonathan Stead på banen.

Dette skulle vise sig at blive afgørende for kampens udvikling. Første lagde Stead nemlig op til kampens første mål, da han, efter at have sat Gyepes af, lagde bolden af til Counago, der sikkert sendte bolden i nettet fra omkring pletten.

Efter pausen forsatte Town de gode takter, og mindre end 10 minutter inde i anden halvleg fandt Stead sig igen i oplæggerens rolle. Denne gang fandt Stead Norris på kanten af feltet. Norris afsluttede resolut og sendte bolden hårdt og fladt ned i højre målhjørne til 2-0.

Cardiff havde ikke meget at byde på, og det skulle i den sidste ende vise sig at blive til lidt af en ydmygelse for hjemmeholdet. Ivan Campo sendte, i overtiden, et frisparksforsøg på stolpen, men Stead fulgte godt op – og sikrede Keane en flot 3-0 sejr i sin første kamp som manager.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: