Breaking news: Magilton fyret!

22 04 2009

Marcus Evans mener business. Det beviste den anonyme Ipswich formand i dag ved at fyre Jim Magilton med blot en enkelt kamp tilbage i sæsonen.

Følgende information var at finde på Towns hjemmeside omkring fyringen her til formiddag:

“Ipswich Town Football Club have today terminated the contract of manager Jim Magilton.”

”Magilton took over as manager in June 2006 and steered the club to 14th in the table and then eighth last season, but following further investment in the squad this season, the Blues will finish outside the play-off places.”

Marcus Evans forklaring til pressen var således: “Today is a sad day for me. I have enjoyed working with Jim over the past 15 months and no one has worked harder to bring success to Ipswich Town in that time.

“Jim has a passion for the club but unfortunately we have not made the progress both he and I expected this season.

“I would like to put on record my thanks for his commitment to this football club and wish him every success for the future.”

Ingen tvivl om at Magilton gjorde et stort stykke arbejde for klubben, og at vi kan prise os lykkelige for stadig at have Championship status med de få midler vi havde til rådighed inden Marcus Evans kom til. Se blot på mandskaber som Charlton, Southampton og Norwich. Alle klubber Ipswich kan være sin tidligere situation bekvemt med.

Men da udfordringen virkelig gjaldt, så bestod Magilton ikke. Nordireren havde alle midler til rådighed for at forbedre sidste sæsons 8. plads, men £5m fattigere tog Town i denne sæson et gevaldigt skridt tilbage – spillemæssigt såvel som placeringsmæssigt.

En spændende sommer venter forude…

Reklamer

Handlinger

Information

3 responses

22 04 2009
Kenneth Wittenkamp

ENDELIG…. Min town-sæson er reddet….. Fat Jim er endelig fyret. Har aldrig set lyset i den mand. Han var en fantastisk spiller for Town men det bliver man ikke nødvendigvis en go træner af ( Laudrup ??).
Steve Coppell ville være fantastisk, men jeg tror nu Paul Jewell også ville være et godt bud. Han gjorde det flot i Wigan, men skidt i Derby. (Bare han er færdig med at lave film….)

22 04 2009
Henrik B

Jeg havde troen på Super Jim fra starten, men det har været meget skidt meget længe og han har fået (for..) lang snor.

Nuvel, vi plejer at være en tålmodig klub, men med ME’s penge synes jeg godt, vi kan kræve eller i hvert fald forvente lidt mere, og man kan ikke påstå at Magilton har haft succes med ret mange af sine dispositioner i denne sæson.

Men sejren over Norwich i søndags var sgu meget skæg ;-)

22 04 2009
Michael R

Helt enig med jer begge.

Jim gjorde et godt stykke arbejde sidste sæson, hvor han formåede, med ingen penge, at slutte nummer otte i tabellen. Men i denne sæson er det rablet helt for manden. Kan som sagt ikke mindes vi har spillet en god kamp i denne sæson – i hvert fald ikke som vi spillede vores hjemmekampe i sidste sæson. Man fik aldrig fornemmelsen af at vi ville vinde!

Roy Keane står til at blive annonceret som manager allerede i morgen!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: