En “skål” med Kiwomya og Milton

25 01 2009

Gutten som jeg for det meste tager til Ipswich med, Horry Money, har et par rigtig gode forbindelser i både London og Suffolk. Et par af disse forbindelser viser sig af og til at være pensionerede Town-spillere, og efter kampen imod Chelsea havde jeg fornøjelse af være i selskab med de to tidligere kæmper, Chris Kiwomya og Simon Milton.

Milton havde også taget sin kone med, samt et par af hendes veninder. Lad mig bare på forhånd sige at Milton har gjort det rigtig godt på den front, i det hans kone lignede en fotomodel på omkring de 18-19 år. Så sådan ca. kun 20-25 års forskel. Med fred være med det, for veninderne fyldte jo med – og de  havde sådan circa samme fotomodel-potentiale som Miltons kone!!!

Hvor Milton var anderledes optaget, så havde Chris Kiwomya god tid til en snak – og det første han formåede at overraske mig med var en “skål”, dernæst noget lignende “Jomfru Fru Ane Gade” og dernæst “Akvavit”! Kiwomya spenderede i 2001 en periode i Aalborg, hvor han nåede fire kampe for AaB. Gad vide hvad Kiwomya, med de gloser, fik resten af tiden til af gå med?

Chris Kiwomya helt ude til højre, og mig selv helt ude til venstre. Damerne på billedet her var ikke relateret til Miltons nydelige kone.

Chris Kiwomya helt ude til højre, og mig selv helt ude til venstre. Damerne på billedet her var ikke relateret til Miltons nydelige kone.

Både Milton og Kiwomya er i dag involveret i setuppet i Town. Milton er Academy Co-ordinator og Kiwomya er manager for reserveholdet.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: