Data-analytiker fik debut for reserverne

21 01 2009

Jonathan Bickers? Ikke umiddelbart et navn man har hørt i Town-sammenhæng, men nu har vi! Tirsdag aften fik den 30-årige data-analytiker nemlig debut for Towns reserver i opgøret imod Northampton. En kamp som Town i øvrigt tabte 1-0.

Lino Goncalves sammenlignes af Towns nye assisterende træner, John Gorman, med selveste Ronaldo!

Lino Goncalves sammenlignes af Towns nye assisterende træner, John Gorman, med selveste Ronaldo!

Jonathan Bickers arbejder til daglig for ITFC som data-analytiker. Hans hovedopgave er at analysere Towns kampe i The Championship, og derefter lave en rapport spiller for spiller til Jim Magilton. Men tirsdag aften ventede der Bickers en anderledes arbejdsopgave, da Chris Kiwomya stod og manglede et par spillere til reserveholdets match imod Northampton.

Det lyder næsten som det lokale Serie 5-hold, men det var det ikke i denne ombæring, det var såmænd Towns reserver.

Bickers er dog ikke helt nede på det niveau heller. Den 30-årige data-analytiker spillede således på samme hold som Kieron Dyer i ungdomsårene, inden han blev siet fra som det tynde øl. Siden har han fokuseret på en karriere uden for fodbolden. På lørdag vil Bickers være tilbage på sin plads som data-analytiker, når han skal analysere Towns møde med Chelsea på Stamford Bridge.

Ipswichs reserver rådede i kampen imod Northampton desuden over Lino Goncalves, der er på prøve fra Glenn Hoddles ungdomsakademi i Portugal, samt Matt Richards og Liam Trotter, der begge er tilbage efter lejeophold i henholdsvis Brighton og Grimsby. Dette var dog ikke nok til at forhindre Northampton i at sejre.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: