Viasat Sport 2 er udgået

18 01 2009

Alt tyder på at Viasat har skippet Viasat Sport 2 og 3 fra sin programpakke. Viasat Sport 2 plejede at sende action fra The Championship, men med lukningen af kanalen betyder det, at vi danske Town fans må søge til steder med Sky Sports, for at se Towns kommende TV-kampe.

Fandt følgende artikel hos tvnyt.com:

Tirsdag den 6. januar lukkes kanalerne Viasat Sport 2 & Viasat Sport 3. På den svenske Viasat-platform er kanalerne allerede blevet relanceret som Viasat Fotboll og Viasat Motor, men det ser foreløbig ikke ud til at skulle ske i Danmark.

Dermed er de danske seere med Viasat-abonnement nu henvist til at nøjes med de sportsbegivenheder, der udvælges til at blive vist på TV 2 Sport.

Især for fodboldfans bliver det skrabede tider, da TV 2 Sport ikke har plads til at transmittere nær så mange kampe fra alle de fodboldligaer, som Viasat har rettighederne til. Ligeledes udgår de fleste programmer fra de engelske fodboldklub-kanaler Chelsea TV og MUTV.

Prisen for Viasats sportspakke – nu kun med TV 2 Sport og ekstra Champions League-fodboldkampe – forbliver dog den samme som hidtil, og kanalen Viasat Golf vil stadig skulle bestilles særskilt.

For dem der har Viasats sportspakke kan man da håbe at de vil lancere en lignende fodboldkanal, som svenskerne har gjort. TV2 Sport skal man ikke regne med kommer til at vise The Championship, da de på samme tidspunkt har rettigheder både til den franske liga, samt senere på sæsonen, SAS-Ligaen.

Towns næste kamp på Sky Sports bliver opgøret imod Queens Park Rangers d. 21. februar.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: