Ambrose debut i skuffende nederlag

17 11 2008

Darren Ambrose, der er tilbage hvor karrieren begyndte, i Ipswich, var ellers ventet en plads i startopstillingen imod Doncaster lørdag aften, men Ambrose måtte nøjes med at tage til takke med en plads på bænken fra start. Herfra kunne han se Town komme bagud med 1-0 til bundproppen i The Championship, Doncaster Rovers, der ikke havde scoret på hjemmebane i over ni timer. Ingen overraskelse at deres første mål ville komme imod Town.

Der skulle dog ikke gå lang tid fra Shelton Martis’ scoring i slutningen af første halvleg til at vi skulle få Darren Ambrose at se i aktion. I det 53. minut blev den tidligere U21-landsholdsspiller således kastet for løverne, efter at have erstattet en ikke alt for tilfreds Alan Quinn.

Hvis Town skulle tilbage i kampen, så så det da også ud til at skulle ske fra de indskiftede spillere. Således kom både Jonathan Stead, Pablo Counago og Darren Ambrose tæt på en scoring efter deres indskiftning. Men lige lidt skulle det hjælpe. Town kunne bare ikke finde den afgørende åbning, og måtte se sig besejret for første gang i syv kampe, til rækkens bundhold.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: