Traktordrengenes nye klæ’r

22 10 2008

Towns spilledragt som den tog sig ud i sæsonen 1881/1882.

Towns spilledragt som den tog sig ud i sæsonen 1881/1882.

På arbejde sidder jeg ved siden af bindegal nordmand der hedder Kjell. Bindegal, fordi han har en hang til fodboldhistorie og statistikker som ingen anden, hvilket blandt andet har ført til udgivelse af flere fodboldbøger om engelsk og norsk fodbold. Hvilke kan du se her: www.bokklubben.no.

Kjell er udover sin generelle interesse for engelsk fodbold kæmpe Liverpool-fan, og det er her hans seneste projekt begynder; En komplet historie over Liverpool FC’s begyndelse. Det er også her jeg selv og Ipswich kommer ind i billedet.

Jeg vil i de kommende uge dække historier omkring Ipswich AFC, hvilket sker med stor hjælp fra Kjells kæmpe arkiv af historiske fodboldlinks. Historierne, eller tilbageblikket, vil dække de allerførste kampreferater og holdopstillinger.

Indledningsvis, så synes jeg dog i bør tag et kig på hjemmesiden www.historicalkits.co.uk, der har opstillet alle Towns spilledragter lige tilbage fra starten i 1878! Meget sjovt site, der dækker alle nuværende og tidligere ligaklubber i engelsk fodbold.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: