Town hentede ét point hos bundproppen

21 10 2008

Det lykkedes tirsdag aften for Ipswich at få et point med sig hjem fra City Ground, hvor det blev til 1-1 imod bundproppen fra Nottingham Forest. Gareth McCleary bragte hjemmeholdet i front efter en halv times spil, og det blev et resultat som Town måtte gå til pause på. Der skulle dog ikke gå mere end fem minutter af anden halvleg inden Town fik udlignet. Paul Anderson måtte trække i nødbremsen overfor Alan Quinn, hvilket fik dommeren til prompte at pege på 11-meter pletten, hvorfra Tommy Miller sikkert eksekverede.

Meget kan man sige om Towns nuværende form, men faktum er at vi blot har tabt en enkelt kamp ud af de sidste otte mulige. Bekymrende er det dog at spillet langt fra ser ud til at hænge sammen, ligesom Magilton igen stillede op i en tvivlsom 4-5-1 på udebane, imod rækkens bundhold. Forest havde blot vundet en kamp i denne sæson inden mødet med Town, så det kan umuligt have været et sprudlende mandskab der kom ud og mødte Town.

I stedet vælger Magilton dog en taktik der, med en lille man i front som Counago, ikke var i stand til at sætte megen pres på den dårligste defensiv i The Championship!

DIN MENING!

HOLDOPSTILLINGER

Nottingham Forest: Lee Camp, Luke Chambers, Kevin Wilson, Wes Morgan, Julian Bennett (Joel Lynch 45), Paul Anderson, Chris Cohen, Carl Fletcher, Garath McCleary (Lee Martin 74), Nathan Tyson og Andy Cole (Lewis McGugan 66).

Ikke benyttet: Arron Davies og Matt Thornhill.

Gule kort: Andy Cole.

Mål: Garath McCleary (31).

Ipswich: Richard Wright, Moritz Volz, Gareth McAuley, Richard Naylor, David Wright, Jonathan Walters, Tommy Miller, Veliche Shumulikoski (Jonathan Stead 77), Owen Garvan, Alan Quinn (Danny Haynes 90) og Counago (Kevin Lisbie 71).

Ikke benyttet: Shane Supple og Alex Bruce.

Gule kort: David Wright.

Mål: Tommy Miller (52, straffe).

Tilskuere: 19.455

Dommer: Graham Laws (Tyne & Wear).

MATCH STATS
4
Skud indenfor målrammen
4
2
Skud udenfor målrammen
3
12
Frispark (begået)
13
5
Hjørnespark
6
1
Gule kort
1
0
Røde kort
0
Reklamer

Handlinger

Information

One response

23 10 2008
ronny støbakk

støtter oppropet om et mer offensivt town, dersom rapportene stemmer virker det som om man er adskillig mer redd for å tape enn man ønsker å vinne, trist, mitt forslag til oppstilling er 4-3-3 med vinger, det hadde vært moro

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: