Ambrose på vej tilbage?

9 10 2008

Darren Ambrose nåede knapt at slå sit navn fast i Ipswich inden han forsvandt til Newcastle United tilbage i foråret 2003. Ambrose havde i den sæson fået sit store gennembrud på Towns førstehold, men det blev ikke til mere end 38 kampe og 11 mål inden han skiftede op nordpå. Senere skiftede Ambrose til Charlton, og det er herfra han nu sættes i forbindelse med et skifte tilbage til Portman Road.

Ambrose, der er fast mand hos Charlton, har i dag udtalt han er åben overfor et skifte tilbage til Portman Road, såfremt han ikke skulle nå til enighed med Charlton om en ny kontrakt. Charlton, der ikke ser ud til at kunne spille med i toppen, og desperat har brug for en oprykning, for ikke at hele klubben skal falde sammen økonomisk, er i store økonomiske vanskeligheder, hvilket åbner op for et skifte allerede i januar.

Darren Ambrose i den prægtige blå-trøje!

Darren Ambrose i den prægtige blå-trøje!

Jim Magilton, der selv nåede at spille sammen med Ambrose, har tidligere udtalt at Ambrose er en spiller han gerne ser i den den blå Ipswich-trøje. Det skal blive spændende at følge rygtet op imod januar.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: