Palace drillede Town

29 09 2008

Towns tredje uafgjorte kamp i træk kom imod Crystal Palace denne lørdag – i et opgør som de fleste af jer sikkert så på Viasat Sport 2 og/eller SKY Sports 1. Efter Towns ydmygende nederlag på 1-4 til Wigan i Carling Cup’en, så havde Town (well, og ikke mindst manager Magilton) noget at leve op til i opgøret her, imod et Palace-mandskab, der blot havde vundet en enkelt kamp inden mødet med Town.

Som de fleste af jer nok så, så var det ikke nogen bestemt flot præstation Town satte ind imod Palace, og i den sidste ende kunne opgøret nemt have endt med ude- såvel som hjemmesejr. Town kom foran i det 23. minut ved Jonathan Stead, men blot to minutter senere udlignede Palace efter manglende kommunikation imellem Richard Wright og Alex Bruce på et hjørnespark, hvilket tillod Victor Moses at heade bolden i nettet.

Palace kunne være kommet på 2-1 kort efter, efter der igen opstod problemer i Towns defensiv, hvilket efterlod Palace med en gratis mulighed. Heldigvis for Town, så sendte Clint Hill bolden over mål – selv med Richard Wright og Richard Naylor liggende rodende på jorden. Op imod halvleg diskede både Richard Wright og Julian Speroni op med et par pragt redninger, begge fra hovedstød.

Jim Magiltons opsang i pausen virkede kun de første to minutter af anden halvleg, hvorefter Palace langsom fik overtaget. Midtvejs i anden halvleg burde Ben Watson have bragt gæsterne i front, men det ville forblive ved de 1-1.

Det blev ikke bedre for Town at få Counago på banen i stedet for Stead – en beslutning som blev mødt med harme fra Towns egne supportere, der endda kom med følgende opsang til Magilton: “You don’t know what you’re doing!”

Kun indskiftningen af Garvan syntes at have lidt effekt, da den unge talentfulde irer sidst i kampen brød igennem et par gange. Man kan så kun spørge sig selv om han får chancen igen, eftersom Magilton jo ønsker at rotere konstant på midtbanepladserne.

Kampen endte helt fortjent uafgjort i den sidste ende, og selvom det efterlader Town ubesejret i fire kampe, så vokser presset på Magilton kamp for kamp. Town har endnu ikke spillet en rigtig god kamp i denne sæson, og så længe Magilton forsætter med at skifte 3-4 spillere ud og ind i holdopstillingen for hver kamp, så sker det nok heller ikke foreløbig.

Det skal blive spændende at følge Town i morgen dagens opgør imod Barnsley, der ikke ligefrem kan siges at have fået nogen god start på sæsonen. Selvom Town ikke har spillet godt de første par kampe i denne sæson, så ser jeg dog alligevel frem til mødet med The Tykes. Jeg har en eller anden fornemmelse af at noget vil ske!

SPILLERVURDERINGER

Jeg har valgt ikke selv at give nogen spillervurderinger denne weekend, da jeg er sikker på de fleste af jer som så kampen ikke behøver mine kommentarer med på vejen. Det var ikke kønt – og det var så som så med lyspunkter. Skal jeg udnævne min Man of the Match, så ville jeg dog umiddelbart pege på Jon Stead – med den scoringsrekord han havde inden han kom til Town, så har han imponeret med to scoringer i fire kampe.

HOLDOPSTILLINGER

Ipswich: Richard Wright, Alex Bruce, Richard Naylor, Gareth McAuley, David Wright, David Norris (Owen Garvan 57), Veliche Shumulikoski (Ivan Campo 71), Tommy Miller, Jon Walters, Kevin Lisbie og jon Stead (Pablo Counago 62).

Ikke benyttet: Shane Supple og Pim Balkestein.

Gule kort: Alex Bruce og Tommy Miller.

Mål: Jon Stead 23.

Crystal Palace: Julian Speroni, Danny Butterfield, Patrick McCarthy, Jose Fonte, Clint Hill, Nick Carle (Carl Fletcher 81), Ben Watson, Shaun Derry, Paul Ifill (Shefki Kuqi 68), Victor Moses og Craig Beattie (Sean Scannell 74).

Ikke benyttet: Matt Lawrence og John Oster.

Gule kort: Ben Watson og Craig Beattie.

Mål: Victor Moses 25.

Tilskuere: 19,032

Dommer: Darren Deadman (Cambridgeshire).

MATCH STATS
6
Skud indenfor målrammen
7
5
Skud udenfor målrammen
9
11
Frispark (begået)
15
11
Hjørnespark
6
2
Gule kort
2
0
Røde kort
0
Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: