Optakt til Southampton

16 09 2008

Onsdag aften gæster Town den engelske sydkyst, hvor bundproppen fra Southampton venter på St. Mary’s. De fleste andre Championship-klubber var i aktion i dag, tirsdag, og det betyder at Town med en sejr imod Saints kan få kontakt med klubberne i Play Off’en.

Southampton FC

17. Sep kl. 20:45 Southampton FC

Southampton har langt fra fået nogen god start på sæsonen under deres nye hollandske manager, Jan Poortvliet. Poortvliet har ingen midler haft til at hente nye spillere til klubben, og det har betydet han har været nødsaget til at lukrere på Sotons succesfulde ungdomsakademi.

Fire spillere er tvivlsomme til opgøret imod Southampton. Ben Thatcher, Alan Quinn og Jonathan Walters fik alle et par knubs i opgøret imod Reading i lørdags, hvor Gareth McAuley måtte udgå efter blot 27 minutters spil. Town-kaptajnen er den mest tvivlsomme af de fire spillere, men alle ventes klar.

Magilton vil dog have rigeligt med valg på midtbanen, ligesom Pim Balkestein kan tages i betragtning i defensiven. Balkestein kom på banen i lørdags i stedet for McAuley, og her spillede hollænderen en fornem kamp.

Town har haft et par blandede oplevelser de fire gange de tidligere har besøgt St. Mary’s. En sejr, to uafgjorte og et enkelt nederlag er hvad det er blevet til siden Southampton skiftede sin gamle hjemmebane, The Dell, ud med det nymoderne, St. Mary’s. Sidste sæson endte opgøret 1-1, efter David Norris udlignede Stern Johns scoring.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: