Adam Johnson som “nød-lån”

13 09 2008

Adam Johnson er interesseret i at komme væk fra Middlesbrough på lån.

Adam Johnson er interesseret i at komme væk fra Middlesbrough på lån.

Transferviduet er lukket, men det har åbnet for det såkaldte “Emergency loan” vindue. Hele ideen var tiltænkt klubber, hvor det kneb med skader, karantæner og dets lignende, men vinduet bliver i stedet brugt flittigt af alle klubber, til at hente de nødvendige forstærkninger til.

Også i Ipswich har man tænkt sig at bruge vinduet til at hente en spiller eller to. Magilton ønsker stadig en venstrekant samt en angriber, og det ser nu ud til at den ønskede venstrekant er Adam Johnson fra Middlesbrough.

Magilton har bedyret sin interesse i Johnson, og Johnson har i denne uge udtalt at han kunne forlade Middlesbrough i de kommende uger på lån. Boro har dog imellemtiden lagt låg på situationen ved at sige at Johnson ikke er tilrådighed, da han er tiltænkt en rolle som cover for Stuart Downing på Riverside.

Adam Johnson var i sidste sæson på lån hos Watford, og her blev det til to succesfulde måneder med 12 kampe og 5 mål for The Hornets. I denne sæson har Johnson spillet en enkelt kamp for Boro, og her blev det til en enkelt scoring i Boro’s Carling Cup sejr på 5-1 over Yeovil Town.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: