Agent bedt om at sælge 10 spillere!

6 09 2008

En anset FIFA-agent er af Towns Chief Executive, Derek Bowden, blevet bedt om at sælge intet mindre end 10 spillere. Handlerne går fra lejeaftaler til permanente handler. Agenten menes at have sendt Alan Lee til Crystal Palace og Chris Casement til Hamilton på lån, men her stopper “galskaben” ikke. Otte andre spillere, heriblandt de i forvejen transferlistede Billy Clarke, Dan Harding og Matt Richards, står på listen over spillere Ipswich ikke længere ønsker i truppen.

Derek Bowden

Derek Bowden

Hvem de yderligere fem spillere er vides ikke, men jeg kunne forestille mig at der er tale om Alex Bruce (permanent handel), David Wright (permanent handel), Alan Quinn (permanent handel), Dean Bowditch (lån) og Jordan Rhodes (lån). Der kan dog også være tale om en eller flere spillere fra Towns ungdomsakademi, da det ikke er specificeret om der kun er tale om seniorspillere på listen.

Lad os håbe at denne regulære udrensning kun vil ske en enkelt gang under Marcus Evans. Så længe der ikke er ro på udenfor banen, så har jeg svært ved at se det komme til at fungere på banen. Flere af Towns spillere har allerede bedt om tid til at stabilisere holdet, men så længe Ipswich konstant sættes i forbindelse med nye spillere, og Magilton ikke lægger skjul på hvem, så vil det blot tage endnu længere tid.

Magilton burde have sørget for at hente spillere tid allerede inden sæsonens start, men seks kampe inde i sæsonen, og han ønsker stadigvæk at tilføje en centralforsvar og en venstre wing til truppen, som tidligere nævnt her på siden.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: