Ipswich låner Volz sæsonen ud

28 08 2008

Det virkede som om at handlen mellem Volz og Ipswich var gået i vasken, men i dag besluttede den 25-årige Moritz Volz at tage et år på Portman Road som lejesvend. Ipswich slipper dog ikke sådan afsted med at låne den tidligere Arsenal-spiller, som Town må slippe £250K for at låne sæsonen ud.

Town har lånt Moritz Volz for resten af sæsonen.

Town har lånt Moritz Volz for resten af sæsonen.

Moritz Volz startede karrieren i Spvg Bürbach 09, der ligger tæt på Gelsenkirchen. Her fik Schalke 04 øjnene op for den talentfulde højreback, som i 1999 skiftede Bürbach ud med Schalke. Det blev blot til en enkelt sæson i Schalke inden Arsenal kom på banen, og sikrede sig den, på det tidspunkt, tyske U-21 landsholdsspiller.

Volz nåede aldrig at spille en kamp for Arsenal, men for Volz nåede det stadig at blive til 20 U-21 landsholdskampe for Tyskland. I 2003 blev Volz lånt ud til både Wimbledon og Fulham. Fulham skulle senere vise sig at blive Volz’ nye arbejdsgiver. I sin tid i Fulham har Volz nået at spille 127 kampe, heraf 10 som indskifter, og score fire mål.

Et spændende indkøb Magilton har foretaget her, men det kan blive enden for David Wright, der nok næppe vil finde sig i en plads på bænken.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: