Sidste brik i Magiltons puslespil

19 08 2008

Shola Ameobi, engang spået en stor karriere, er i dag på Portman Road for at forhandle de sidste detaljer på plads med Ipswich. Ameobi bestod lægetjekket mandag, og det kan kun betyde at en endegyldig handel er meget tæt, og at kun formaliteter mangler før Shola Ameobi kan trække i den blå Town-trøje.

Magilton udtaler sig således om Ameobi-handlen her til morgen: “Vi er nået til enighed med Newcastle United om et beløb for Shola, og han benyttede dagen i går (mandag red.) på at have et lægetjek her i klubben. Vi har haft en fornuftig snak om tingene, og vi bevæger os stødt og roligt fremad mod en aftale. Han vil være her igen i dag, og forhåbentlig kan vi få hans fremtid afgjort.

Der regnes med at Town har budt £2,5m for Ameobi, og at der derefter vil blive betalt yderligere beløb til nordenglænderne alt efter hvor mange kampe Ameobi kommer til at spille, og afhængigt af om Town rykker op.

Købet af Ameobi vil sætte en stor tyk streg under at Town mener det seriøst denne sæson, og det med god grund. Går handlen med Ameobi i orden, så vil Town være et af de Championship hold der har invisteret mest denne sommer.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: