Town landede sikkert sæsonens første sejr

17 08 2008

Town hev lørdag sæsonens første sejr i land, og hvilken en. Hele 3-0 blev det til på Turf Moor, hvilket var Towns største udesejr siden marts 2007. Resultatet indikerede ikke blot en komfortabel sejr, men også at vi, forhåbentlig, ikke skal døjes med det udebane dilemma vi havde i sidste sæson.

Den uheldige faldskærmsudspringer, som udsatte weekendens møde med Burnley med 50 minutter.

Den uheldige faldskærmsudspringer, som udsatte weekendens møde med Burnley med 50 minutter.

De fleste undrede sig nok over hvorfor Towns kamp imod Burnley blev udsat med hele 50 minutter. Selv sad jeg og fuldte kampen på TV2’s TTV af mangel på bedre, og her begyndte kampen at opdatere planmæssigt sammen med alle de andre kampe.

Ved halvleg stod der dog pludselig at der kun var spillet 4 minutter i kampen mellem Burnley og Ipswich. Udsættelsen viste sig at være tilfældet af et opvisningsshow før kampen, hvor en af syv faldskærmsudspringere landede – og satte sig fast – på den tribune hvor Town-tilskuerne sad. Det var derfor af sikkerhedsmæssige hensyn at kampen ikke kunne blive fløjtet i gang før 16.50 lokal tid – til stor frustration for tilskuere og spillere.

Mål fra Liam Trotter (godt at se en af de unge spillere få chancen, til trods for de mange indkøb) og Kevin Lisbie i det 34. og 41. minut gav Town et rigtig godt udgangspunkt inden de kunne gå på banen til anden halvleg. Det var dog Richard Wright der mest var at takke for pauseføringen, med et par flotte redninger i starten af halvlegen.

I anden halvleg kunne man forvente at Burnley ville komme med 110 i timen, men det var Town der tog teten fra start af, og specielt Alan Lee gjorde sig godt bemærket. Town kunne dog ikke holde presset oppe, og Burnley fik gradvist spillet sig mere ind i kampen, men lige lidt hjalp det hjemmeholdet, for den eneste ende de fik scoret i i anden halvleg var deres egen. Stephan Jordan headede således bolden ind bag Brian Jensen i det 88. minut til slutresultatet 3-0.

Se målene fra opgøret her:

Et solidt resultat for Town, som i næste uge kommer på en svær opgave hjemme imod Wolverhampton. En kamp som jeg skal se frem til at tage op at se!

Burnley: Jensen, Alexander, Carlisle, Caldwell, Jordan, Elliott, Gudjonsson (McDonald 56), McCann, Eagles (Mahon, 83), Paterson og Blake (Akinbiyi, 55).

Ikke benyttet: Penny, Kalvenes.

Ipswich Town: Richard Wright, Alex Bruce, Richard Naylor, Gareth McAuley, Ben Thatcher, Liam Trotter (Owen Garvan, 70), Tommy Miller, Veliche Shumulikoski, Jonathan Walters (Pablo Counago, 90), Alan Lee og Kevin Lisbie (Danny Haynes, 77).

Ikke benyttet: Supple, Balkestein.

Gule kort: Shumulikoski.

Mål: Trotter 34, Lisbie 41 og Stephan Jordan 88 (selvmål).

Tilskuere: 11.312

Dommer: Tony Bates (Staffordshire).

Reklamer

Handlinger

Information

One response

17 08 2008
Wittenkamp

Fantastisk med en sikker udesejr på turf moor. Specielt efter sidste sæson hvor vi blev groft snydt på denne bane og måtte nøjes med uafgjort. Wolwes bliver ekstremt spændende for det videre forløb i sæsonen….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: