Portman Post anekdote

15 08 2008

Hvem husker ikke Portman Post? Supporter Club’ens flotte magasin som man med længsel afventede fire-fem gange hver sæson.

Jeg har netop været hjemme hos mine forældre på en mindre sommerferie (ja, er det stadigvæk indtil søndag), og her fandt jeg “kassen” frem pakket med de gamle magasiner. Magasinet jeg først fandt frem, og begyndte med at bladre igennem, tog mig tilbage til starten af sæson 1997/98.

PORTMAN POST NR. 1 97/98

Lee Bracey spillede senere i Non-League for blandt andre Rossendale United. I dag arbejder Bracey som politimand.

Lee Bracey spillede senere i Non-League for blandt andre Rossendale United. I dag arbejder Bracey som politimand.

Pengene hænger ikke på træerne hos Town i denne sæson. Derfor har man været nødsaget til at sige farvel til Craig Forrest (West Ham), Tony Vaughan (Manchester City) og Steve Sedgley (Wolves). Pengene fra disse transfers gjorde at George Burley kunne hente Matt Holland (Bournemouth), Mark Venus (Wolves) og Lee Bracey (Bury Town) til Portman Road.

Den gamle helt Jason Dozzell er desuden tilbage, og er blevet tilbudt en uge-til-uge kontrakt. Kontrakten fik Dozzell dog ikke noget ud af, og skiftede kort efter til Northampton, inden han afsluttede en flot karriere af i Colchester United med 91 kampe og 9 mål.

To historier slår mig i denne udgave af Portman Post. Den første er at Ipswich d. 31. juli oplyser at der er solgt 4.500 sæsonkort – det højeste antal i mange mange år. Op til denne sæson, 2008/2009, har Ipswich solgt over 15.000 sæsonkort, hvilket må siges at være en mærkbar opgang.

Med Towns luksusproblemer i front i denne sæson, så må Towns assisterende manager, Brian Klug (dengang manager for reserverne), tænke sit. Her måtte han nemlig se hele syv centrale forsvarsspillere starte inde i en kamp, fordi alle de angribere Town havde tilrådighed på daværende tidspunkt enten var skadet eller optaget af førsteholdet. Modstanderen til det omtalte opgør hed Watford, og med syv forsvarsspillere i startopstillingen, så kommer det nok ikke som nogen overraskelse at kampen endte… ja… 0-0!

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: