Newcastle accepterer bud på Ameobi

15 08 2008

Jim Magiltons ønskeseddel synes uendelig lang. I dag bekræfter Kevin Keegan at Newcastle United har accepteret et bud for Shola Ameobi, en spiller som var et af Magiltons allerførste navne på ønskesedlen, da han i juni startede med at bruge løs af Marcus Evans’ pengetank.

For Shola Ameobi kan et eventuelt skifte blive et spørgsmål om at kick-starte sin karriere, som synes at være gået noget i stå oppe i det nordengelske, efter et par skadesplagede sæsoner. I Premier League er der ikke råd til at have langtidsskadede spillere, og imellemtiden har The Toons hentet spillere som Michael Owen, Obafemi Martins og Mark Viduka til St. James’ Park.

Shola Ameobi har spillet i Newcastle i hele siden karriere, siden han i sommeren 2000 skrev sin første kontrakt som senior spiller. Det er indtil videre blevet til i alt 230 kampe, heraf 95 som indskifter, samt 46 mål for Ameobi, hvilket bestemt ikke er nogen dårlig statistik på det bedste niveau.

Man kan spørge sig selv om hvorfor Magilton på dette tidspunkt fornyer interessen i Ameobi, men måske det kan hænge sammen med rygterne der kæder Jonathan Walters sammen med et skifte til Stoke City. Stoke er meget interesseret i at hente Walters til Britannia Stadium, og en transfersum på omkring £3m har været nævnt. Dette matcher det bud på £2,5m som Newcastle har accepteret for Ameobi.

Umiddelbart er der dog intet der tyder på at Walters er på vej væk, og skulle det lykkedes at få fat i Ameobi, så efterlader det Magilton med noget af et dilemma i front. Her har nordireren nemlig allerede Danny Haynes, Pablo Counago, Jonathan Walters, Kevin Lisbie og Alan Lee til sin rådighed.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: