Town afsporede Orient-ekspressen

13 08 2008

Ipswich fik rettet op på skuffelsen imod Preston i weekenden, ved tirsdag aften at tromle Leyton Orient over med 4-1 i Carling Cup’en. Der var aldrig nogen tvivl om resultatet efter Danny Haynes (20. minut) og Tommy Miller (22. minut) indenfor blot to minutter sendte bolden i kassen. Haynes scorede endnu en kasse lige før pauseteen, imens Alan Lee gjorde det til 4-0 lige efter pausen.

Adam Boyd reducerede i det 49. minut for gæsterne, men der skulle aldrig blive tvivl om udfaldet af kampen, som Town styrede sikkert.

Town stillede med en helt forandret opstilling i forhold til kampen imod Preston, hvilket vidner lidt om at Magilton fokuserer 100% på The Championship. Magilton havde givet de tre unge spillere Supple, Casement og Trotter chancen fra start, ligesom vi for første gang i nogen tid fik Jon Walters at se i aktion.

Rart var det også at se David Norris komme på banen i anden halvleg. Med den sum vi har lagt for ham, så kan det ikke undgås der er forventninger, men det jeg har set fra Norris tegner lovende. Jeg var dog ikke selv tilstede for at overvære dagens kamp på Portman Road, der blot blev overværet af 10.477 tilskuere.

Lodtrækningen til 2. runde finder sted torsdag middag.

Holdopstilling: Shane Supple, Chris Casement, Alex Bruce, Richard Naylor, Pim Balkestein, Jon Walters (Kevin Lisbie 70), Liam Trotter (Owen Garvan 64), Tommy Miller, Alan Quinn (David Norris 57), Alan Lee, og Danny Haynes.

Ikke benyttet: Richard Wright, Jaime Peters, Tommy Smith og Jordan Rhodes.

Gule kort: Bruce, Norris.

Mål: Haynes 20 og 44, Miller 22, Lee 48.

Leyton Orient: Morris, Purches, Mkandawire (Thelwell 73), Saah, Granville (Palmer 57), Melligan, Chambers, Terry (Thornton 46), Demetriou, Boyd og Jarvis.

Ikke benyttet: Jones, Wayne Gray, Cave-Brown, Pires.

Gule kort: Thornton.

Mål: Boyd 49.

Tilskuere: 10.477

Dommer: Gavin Ward (Surrey).


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: