Skuffende premiere

11 08 2008

Alt var sat for en perfekt start på The Championship for Town, da Kevin Lisbie efter blot 2 minutters spil sendte bolden i nettet til 1-0 imod Preston North End. Men første halvleg tilhørte Preston, der med scoringer fra Paul McKenna (21. minut) og Simon Whaley (34. minut) fik vendt resultatet til gæsternes fordel.

Kevin Lisbie fejrer sit debutmål med Danny Hayes.

Kevin Lisbie fejrer sit debutmål med Danny Hayes.

Preston var bedst i første halvleg, men efter pausen kom Town bedre med i kampen. Alan Quinn kom på banen i stedet for Tommy Miller, og det satte lidt mere liv i Town. De fleste af Towns forsøg i anden halvleg kom fra distancen, da det kneb med at få sig spillet igennem den solide Preston-defensiv.

Premieren endte med et nederlag til Town, og ambitionerne taget i betragtning, så er det ikke godt nok. Sammenlignet med gæsterne fra Preston, så har Town haft midlerne til at hente hvem de ville her i sommerpausen, men lige lidt så det ud til at have hjulpet.

Jim Magilton udtalte efter kampen, at den gode start på kampen betød flere af Towns spillere tog sig en slapper i minutterne efter, hvilket førte til Prestons to scoringer.

Målene fra opgøret kan du se her (kvaliteten er ikke så god):

Næste kamp er i morgen, tirsdag, imod Leyton Orient i Carling Cup’en.

Ipswich Town: Richard Wright, Tommy Smith, Pim Balkestein, David Wright, Gareth McAuley, Owen Garvan, Danny Haynes (Jordan Rhodes 74), Alan Quinn (Tommy Miller 46), Veliche Shumulikoski, Pablo Counago (Alan Lee 63) og Kevin Lisbie.

Ikke benyttet: Shane Supple, Alex Bruce.

Mål: Lisbie 2.

Preston North End: Lonergan, St. Ledger, Mawene, Davidson, Chaplow, Sedgwick, Nicholson, Whaley, McKenna, Jones og Mellor (Hawley 80).

Ikke benyttet: Chris Neal, Hart, Carter, Wallace.

Gule kort: Mellor.

Mål: McKenna 21, Whaley 34.

Tilskuere: 22.307

Dommer: Paul Taylor (Hertfordshire).


Handlinger

Information

2 responses

11 08 2008
Peter Weng

Det er meget typisk at man i klubberne taler sig til at være bedre end man måske er. Der er en fantastisk optimisk stemning i Ipswich i øjeblikket og forventningerne er store. Chancen for at undervurdere de andre og sine egne svagheder er meget stor i sådan en situation.
Jeg er sikker på at Town nok skal klare sig til en playoff plads – mindst, men den power start på sæsonen der var lagt op til, skal man nok lige tage med et gran salt.
Så længe vi bevarer optimismen skal det nok gå.
Up The Town!!
Peter

11 08 2008
Michael Rasmussen

Jeg er helt enig. Vi skal ikke glemme at Town i hele anden halvleg pressede Preston helt tilbage på banen, og at Preston stort set ikke havde et eneste forsøg på mål i anden halvleg.

Jeg var der ikke selv, men efter hvad jeg kunne læse mig frem til, så pakkede Preston sig ned efter de kom foran. Det er noget vi helt sikkert vil se mere af på Portman Road i denne sæson. Dette siger jo også lidt om respekten der er for Town, da de fleste klubber godt kender til vores ambitioner.

Vi får at se hvordan det går imod Leyton Orient. Forhåbentlig går vi videre uden problemer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: