Campo ind – Haynes ud?

5 08 2008

Dagen i dag bød på et par mærkvædige rygter. Blot fire dage før sæsonstarten i The Championship bliver Town således meldt i forhandlinger med den tidligere Real Madrid og Bolton-spiller Ivan Campo, imens Danny Haynes meldes på vej ud den anden vej af svingdøren, hvor Wigan Athletic angiveligt venter.

Ivan Campo, assisteret af agent og kone, var igår tilstede på Portman Road da Town mødte West Ham.

Ivan Campo, assisteret af agent og kone, var igår tilstede på Portman Road da Town mødte West Ham.

Ivan Campo var i går tilstede på Portman Road, da Town mødte West Ham i sæsonens sidste træningskamp inden sæsonstart på lørdag. Rygterne dagen derpå gik dermed hurtigt, og Campo skulle angiveligt have indledt forhandlinger med Town om en kontrakt allerede.

Er dette korrekt så venter der Town en interessant og rutineret spiller, der har spillet over 170 ligakampe for Bolton i Premier League siden sommeren 2002.

Campo opererede for det meste på den defensive midtbane for Bolton, men han mestre også den centrale rolle i forsvaret. Det må også være her Magilton har tænk sig at benytte Campo, og da specielt efter Towns defensiv igår lukkede hele fem mål ind imod The Hammers. Town er allerede dækket ind på den centrale midtbane med Shumi, Miller, Norris og Garvan, og at tro det er her Magilton har tiltænkt Campo en plads synes usandsynligt.

Et af højdepunkterne for Campo i Bolton var et langskudsmål fra 45 meter imod Spurs, hvor Paul Robinson stod og boblede på linjen.

 

Den anden vej sættes Danny Haynes i forbindelse med Wigan. Steve Bruce var igår tilstede på Portman Road, og man regner med at det var Haynes Bruce var der for at kigge efter i sømmene. Noget officielt er der ikke blevet meldt ud, og jeg kunne forestille mig at dette rygte blot er opstået fordi Danny Haynes er en af de eneste spillere som interesserer Premier League klubberne i øjeblikket.

Town er dog ikke tvunget til at sælge – og vil Wigan ind i varmen, så kræver det nok et bud i omegnen af de £4-£5m.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: