Realitycheck i generalprøven

4 08 2008

Ipswich havde haft en fornem pre-season indtil den sidste træningskamp imod West Ham inden sæsonstarten i The Championship på lørdag. Town måtte således bøje sig med et nederlag på 5-3 denne mandag aften, og det må siges at være skuffende, når man tænker på at Magilton før denne kamp udtalte sig om, at Town ville fokusere på de defensive pligter.

Jeg hånede i et tidligere indlæg Norwich, og skamroste den tidligere Town-spiller Darren Bent for at have scoret hele fire mål imod kanariefuglene i en træningskamp for Spurs i juli. Måske det indlæg kom og bed mig halen i aften, for de fire af West Hams i alt fem mål blev nemlig sendt i nettet af de to tidligere Norwich-spillere, Craig Bellamy og Dean Ashton, inden den tidligere Town-lejesvend, Mark Noble, satte punktum for gæsterne.

For Ipswich var Shumulikoski (4. minut) og Garvan (25. minut) på pletten i første halvleg, inden Alan Lee lukkede og slukkede et underholdende opgør i det 89. minut med sin scoring til 3-5.

Lidt skidt at Town lukkede fem kasser ind i den sidste træningskamp inden sæsonstart, men positivt at score tre mål imod en Premier League modstander. Man kan dog kun frygte at vores defensiv kan blive en achilleshæl i forsøget på oprykning, men vi får se, når de blå Traktor-drenge lørdag løber på banen til premieren imod Preston North End.

Holdopstilling: Wright, Wright, Balkestein (Bruce 65), McAuley, Smith (Naylor 88), Garvan (Miller 76), Haynes (Peters 81), Shumulikoski, Couñago (Rhodes 76), Lisbie (Lee 65), Quinn (Trotter 81).

Tilskuere: 17.223


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: