Honduraner tæt på Town-kontrakt

3 08 2008

Løbende har Town altid en eller anden spiller til prøvetræning, og den 22-årige honduraner Emilio Izaguirre synes blot ar være endnu en i rækken, som i den sidste ende blot ville blive fortalt at han ikke var god nok, men sådan skulle det ikke gå. Town har således tilbudt Emilio Izaguirre en kontrakt, længden vides endnu ikke, og en overgangssum med hans nuværende klub Motagua på Honduras er lige nu ved at blive forhandlet på plads.

Forhåbentlig er Emilio Izaguirre ikke en ny Vemund Brekke-Skard!

Forhåbentlig er Emilio Izaguirre ikke en ny Vemund Brekke-Skard!

Izaguirre der kan operere på venstre-back og venstre midtbane (venstre wing-back er vel mere ordet) har ikke kunne deltage i nogle af Towns træningskampe indtil videre grundet hans spilletilladelse i Honduras, samt at han først skal have sit spanske pas i orden, inden han officielt kan trække i den blå-trøje.

Emilio Izaguirre må dermed have imponeret Magilton i træningen, men eftersom man vælger at skrive kontrakt udelukkende på den baggrund kan virke lidt bekymrende, når vi taler om en spiller som kun er vant til niveauet i den hjemlige honduranske liga, og aldrig har spillet i udlandet før.

Jeg tror dog ikke Izaguirre er udset som en forstærkning, men mere som cover på venstrekanten. Det synes dog at virke som en lidt desperat handlen, men fair play til Magilton hvis han virkelig har skudt papegøjen her, og fundet Town et stortalent for en slik.


Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: