Bobo Balde interesserer Magilton

30 07 2008

Jim Magilton bekræfter i dag sin interesse i Celtics centrale forsvarsspiller Bobo Balde. Balde har, efter 7 år på Parkhead, fået at vide han kan forlade Celtic denne sommer, og straks efter har både Ipswich og Birmingham meldt sig interesseret i landsholdsspilleren fra Guinea.

Bobo Balde er en spiller som Magilton gerne ser på Portman Road.

Bobo Balde er en spiller som Magilton gerne ser på Portman Road.

Bobo er blevet fortalt at han kan forlade Celtic, og vi vil gerne forhandle med ham. Hvis vi kan få ham ned og snakke lidt om tingene, så er det noget vi rigtig gerne vil, men det er op til ham og hans agent. Jeg ved at Birmingham også er interesseret, men hvis vi kan få ham ned til en samtale, så må vi se hvad det bærer med sig.” Således udtalte Magilton sig til de lokale medier, og det skal være interessant at se hvor langt Ipswich er interesseret i at drive sin interesse.

Det eneste der kan komme på tværs imellem Balde og Town er spillerens løn. Bobo får i øjeblikket £28.000 om ugen på Parkhead, og det er mange penge selv med Marcus Evans’ midler stillet tilrådighed. Baldes alder gør dog at Town nok kan få ham presset lidt ned, men uden tvivl stadig en dyr herre at få fat i.

Baldes helbred er også en ting Magilton bør tage i betragtning. Der er ingen tvivl om at Bobo Balde på sine bedste dage nemt kunne være fast mand hos et Premier League-mandskab, men skader har gjort at den 32-årige forsvarsspiller blot har spillet 13 førsteholdskampe siden sommeren 2006.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: