Bent garnede fire gange imod Norwich!

28 07 2008

Imens Towns forberedelser til den nye sæson synes at forløbe over forventning, senest en sejr over Premier League-mandskabet fra West Bromwich, så ser det lidt anderledes ud for Towns ærkerivaler fra Norfolk, Norwich City. Kanariefuglene fik således ørene i maskinen her til aften, da Tottenham Hotspur gav City en sæk på 5-1.

Darren Bent har ikke glemt sin gamle ærkerival. Mandag aften scorede Bent således fire gange imod Norwich City for Spurs.

Darren Bent har ikke glemt sin gamle ærkerival. Mandag aften scorede Bent således fire gange imod Norwich City for Spurs.

Kampen havde ellers sit vanlige præg af pre-season op til halvleg, hvor den stod 1-1, lige indtil en hvis Darren Bent besluttede sig for at kaste sig ud i en målros, for øjene af intet mindre end 25.000 måbende Norwich-fans. Fire mål blev det til – sat ind i det 44., 57., 71. og 74. minut.

Tottenham dominerede i følge de rapporter jeg har læst matchen fra start til slut, og det kan kun have gjort ondt værre for City-supporterne, der allerede inden sæsonstart forlanger formand, Delia Smith, går af, så der i stedet kan komme en rig investor ind. Tilbuddet lå på bordet, men Smith og husbond takkede nej, og så kan Norwich ellers så pænt tage til takke med en placering i bunden af rækken i denne sæson.

Det sidste med garanti noget der fornøjer en hver Ipswich-fan. Hovedparten af snakken i Norfolk går nemlig om at lave en “Marcus Evans” (bringe en investor ind med en stor pengepung, så chancen om oprykning er værd at skrive hjem om), men med Smiths stædighed, så kan kanariefuglene blot se til med misundende blikke, når Traktordrengene i denne sæson løber på banen med masser af forstærkninger i alle kæder.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: