Town accepterer bud på Roberts

25 07 2008

Gary Roberts kan snart være fortid på Portman Road. Roberts, som Town hentede i Accrington Stanley til i 2006, røg ud af startopstillingen midtvejs igennem sidste sæson, og formåede aldrig at komme tilbage. Hans alvorlige formdyk gjorde at Magilton ikke mente der var fremtid i den 24-årige englænder, hvilket betød han i slutningen af sidste sæson var at finde på transferlisten.

Huddersfield er i forhandlinger med Gary Roberts.

Huddersfield er i forhandlinger med Gary Roberts.

Roberts har dog imponeret i træningskampene indtil videre, men det synes ikke at have haft nogen indflydelse på Jim Magilton.

Det vides endnu ikke hvor meget Huddersfield har budt på Roberts, men tidligere på ugen forlød det at Huddersfield havde givet et bud på £700K for både Gary Roberts og Alan Lee. En egentlig pris på Roberts må dermed ligge i omegnen af £200-£300K.

Jeg vil som sådan ikke savne Roberts på Town-holdet. Hver eneste gang han kom på banen i sidste sæson kunne man bare se at han ikke have niveauet til at spille Town nogen steder. Træningskampene gav dog fornyet håb for Roberts, og mange fans har været imponeret over hans form.

Reklamer

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: