Wright choice !

21 07 2008

Richard Wright skrev i dag under på en 2-årig kontrakt med Ipswich. Wright er dermed at finde tilbage i sin barnsdomsklub, Ipswich Town, hvor han i perioden fra 1994 til 2001 spillede 278 kampe inden han skiftede til Arsenal for en sum på £6m.

Wright spillede blot 22 kampe for Arsenal inden han skiftede til Everton. På Goodison Park blev Wrights karriere sat på hold af et par slemme skader, hvilket bl.a. betød at han mistede pladsen som førsteholdskeeper hps Everton. Turen gik dernæst til West Ham, efter et skifte til Town ellers var tæt på. West Ham var dog at finde i Premier League, og pengene gjorde i den sidste ende en forskel imellem skiftet til Upton Park.

Wright nåede dog ikke mere end tre kampe for West Ham, eftersom Robert Green havde en kanon sæson. Mange Town-supportere havde håbet på at Wright returnerede til Portman allerede sidste sæson, men der skulle altså gå en sæson mere inden vi fik ham at se i de blå/hvide Town-trøje.

Jeg så selv Wright i aktion for Southampton sidste sæson. Han var på lån fra West Ham, og selvom det kun blev til syv kampe for Soton, så nåede han at overbevise de fleste om at han stadig er en klasse-keeper. Jeg så Wright i aktion i en kamp mod West Bromwich, hvor Soton nær havde sluppet afsted med alle tre point, men til trods for en fantom indsats af Wright i målet, så forhindrede det ikke West Bromwich i at få uafgjort.

Jeg ser virkelig frem til en sæson med Wright imellem stængerne. Han er en fantastisk keeper, og det er hvad Town har manglet i lange perioder. Kelvin David og Neil Alexander var gode afløsere, men Richard Wright er noget for sig selv…

Handlinger

Information

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s
%d bloggers like this: